Clicky

 Grote transportcontrole op A58

Grote transportcontrole op A58
11-09-2012 13:30 | Controles | auteur de redactie
TILBURG - Op maandag 10 september 2012 tussen 08.00 en 15.00 uur werd een Integrale Transport Controle (ITC) gehouden op het Zwaar Verkeer dat vanaf de Rijksweg A58 (Gilze-Rijen - Tilburg) werd geleid naar de locatie 't Laar te Tilburg.

Deze controle was een samenwerking tussen de Politie Midden en West Brabant, de Douane, Inspectie Leefomgeving en Transport, het Korps Landelijke Politie Diensten, de Rijksdienst Wegverkeer, de Belastingdienst en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit

In totaal werden 20 combinaties gecontroleerd waarbij proces-verbaal is opgemaakt ter zake elf technische gebreken; twee milieufeiten; vier keer overbelading en één keer niet handsfree bellen. Er werden ook nog twintig waarschuwingen uitgedeeld voor lichtere feiten.

Voorts werd door de belastingdienst een kentekencontrole gehouden op het overige verkeer. Hierbij zijn negen beslagen gelegd op voertuigen waarvan vijf daadwerkelijk zijn getakeld. Er werd hiernaast nog voor 2699,00 euro aan openstaande vorderingen direct geïnd.

Naast deze controle werd nog een 35-jarige Poolse bestuurder aangehouden waarvan de aanhouding werd verzocht voor uitlevering aan Polen. Deze man is ter uitlevering aan Polen inverzekering gesteld. Eén bestuurder reed met een auto terwijl zijn rijbewijs ongeldig was verklaard. Voor dit verkeersmisdrijf wordt proces-verbaal opgemaakt.
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats