Clicky

 
Transport Online - Etappewinst voor Riwald Dakar Team in Rallye du Maroc

Etappewinst voor Riwald Dakar Team in Rallye du Maroc

Etappewinst voor Riwald Dakar Team in Rallye du Maroc
13-10-2021 08:46 | Etappes | auteur Redactie

ALMELO - Het Riwald Dakar Team heeft dinsdag de vierde etappe gewonnen tijdens Rallye du Maroc. Het harde werk van het team en vooral van MKR die de hele middag en nacht hebben gesleuteld heeft gewerkt.

Interview met Gert Huzink over deze dag: “Zoals vanmorgen al gemeld zijn we er voor gaan zitten en van start af aan echt gepusht. Al na 12 km waren we Gerrit Zuurmond van het Rainbow Truck Team al voorbij die twee minuten voor ons was gestart. Je voelt heel goed of je in het juiste ritme zit en dat het hard gaat. Daarom was het erg jammer dat Martin Macik van BIG Shock Racing problemen had met zijn truck in de etappe. Aan Martin heb je toch een tegenstander waar je je aan kan meten of het allemaal goed zit, op snelheid wil je iemand dan toch verslaan. Ik denk zeker dat we Martin vandaag hadden kunnen pakken."

Gert vervolgt:” De proef van vandaag was echt een rallyproef dit met veel stenen en keien, wat inhoud dat het materiaal erg veel te lijden heeft, dat heeft onze truck ook ondervonden. Tijdens de etappe hebben we een dempersteun afgescheurd, door dit probleem moesten we de demper demonteren. Dit koste ons vandaag wat tijd en dat kwam de stabiliteit van de truck aan de achterkant niet ten goeden, maar wel te hanteren."

"We hebben veel getest met de motor en het hybride systeem, en dat werkte vandaag uitstekend, hebben hier erg veel plezier mee gehad. Ook zijn de bladveren vandaag heel gebleven, deze gaan we vanavond wel weer uit voorzorg wisselen. Op deze manier hebben we dinsdag laten zien dat de hybride truck echt hard kan gaan."

"Met als doel voor woensdag eigenlijk het zelfde als vandaag, zo hard mogelijk over de proef en winnen!"

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,083
Diesel1,745

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats