Clicky

 
Transport Online - Van Straalen de Vries Groep neemt recyclingactiviteiten van Jan Snel Groep over

Van Straalen de Vries Groep neemt recyclingactiviteiten van Jan Snel Groep over

Van Straalen de Vries Groep neemt recyclingactiviteiten van Jan Snel Groep over
09-10-2021 15:18 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWAAGDIJK/MONTFOORT - De Van Straalen de Vries Groep verstevigt haar positie in de recyclinglogistiek door de overname van de transportactiviteiten van de Jan Snel Group uit Montfoort per 1 januari 2022.

Dit is het gevolg van besprekingen welke de afgelopen maanden tussen Rober van Straalen en Simeon Roodenburg, directeur transport Jan Snel, zijn gevoerd. Daarbij zijn toekomstige uitdagingen zoals rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming onderwerpen van gesprek geweest. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst.

Sinds de oprichting in 1960 is Jan Snel toonaangevend geweest in het transport van recyclinggoederen en dan met name Ferro en non Ferro materialen, waardoor we kunnen stellen dat dit transport van losgestorte goederen een specialisatie is van de mensen en hun organisatie. Tevens waren zij pionier in de ontwikkeling van het 20ft en 40ft verticaal laden. "Jan Snel was dan ook een bedrijf waar we altijd met het nodige respect naar hebben gekeken", aldus Rober van Straalen.

"Tijdens onze besprekingen werd mij duidelijk", zo stelt Simeon Roodenburg, "dat Rober van Straalen een visie heeft bij zijn bedrijf en de daaronder vallende container transportdivisie, op basis waarvan we samen een plan voor de toekomst, gegeven de eerder genoemde uitdagingen, hebben ontwikkeld."

Simeon Roodenburg zal bij de containerdivisie van de Van Straalen de Vries groep de leiding krijgen om dit plan uit te voeren. Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers, die daarbij betrokken zijn blijven dan ook in dienst van de Jan Snel groep.

Foto's

  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries
  • Van Straalen en de Vries
    Van Straalen en de Vries

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions