Clicky


Ruim 90 jaar chauffeurservaring krijgt een bijzondere Volvo Trucks aflevering bij Nijhof-Wassink

Ruim 90 jaar chauffeurservaring krijgt een bijzondere Volvo Trucks aflevering bij Nijhof-Wassink
08-10-2021 14:48 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

RIJSSEN - Eén voor één somt Joop (Jopie) Boddeman de kentekens op als wordt gevraagd hoeveel Volvo’s hij door heel Europa heeft gereden voor internationaal logistiek dienstverlener Nijhof-Wassink. Want vanaf zijn veertiende loopt de 64-jarige chauffeur bij de transporteur over de vloer. Zijn collega Freddie Baan is al net zo’n Nijhof-Wassink man pur sang. Vader Jan staat samen met mede-oprichter Harman Nijhof prominent afgebeeld op één van de fotowanden in het hoofdkantoor als allereerste chauffeur in dienst bij Nijhof-Wassink. Freddie is al ruim 44 jaar chauffeur bij Nijhof-Wassink.

Samen al meer dan 90 jaar werkzaam bij hetzelfde transportbedrijf, 90 jaar aan chauffeurservaring en 90 jaar Volvo Trucks rijders kreeg op een bijzondere manier aandacht.

"Al willen Jopie en Freddie nog niet aan hun pensioen denken, ze zijn er dichtbij. Met nog een paar jaar op hun pensioenteller zou logischerwijs de nieuwe truck hun laatste truck worden, waarmee ze allebei hun 50-jarig dienstverband vol maken. Met een staat van dienst als beide mannen hebben moest dit wel een speciale aflevering worden", geeft Freddy Nijhof (president-commissaris Nijhof-Wassink Groep) aan.

Ook Volvo Trucks dealer Nijwa Groep en Volvo Trucks Nederland gaven bij het plaatsen van de bestelling meteen aan om een speciaal moment van de aflevering te willen maken. Namens Volvo Trucks Nederland waren Wabe van Solkema, Managing Director en Roeland Ruygt, Verkoop directeur aanwezig om de chauffeurs succes te wensen met de nieuwe truck en stil te staan bij dit bijzondere moment.

Maarten Nijhof, Dealer Operations Manager bij Nijwa Groep: "Deze twee Volvo’s FH500 Turbo Compound zijn voorzien van I-See, Dual Clutch, Adaptive High Beam, I-Park Cool en Driver Deluxe stoelen. Een feestje om af te mogen leveren. Extra speciaal, omdat de families Boddeman en Baan beiden al zo lang verbonden zijn aan ons familiebedrijf. Deze aflevering kan je met recht dus een familiefeestje noemen!"

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions