Clicky

 
Transport Online - Aangehouden man Oss verdacht van meerdere brandstichtingen

Aangehouden man Oss verdacht van meerdere brandstichtingen

Aangehouden man Oss verdacht van meerdere brandstichtingen
06-10-2021 12:12 | Binnenland | auteur Redactie

DEN BOSCH - De 22-jarige man die donderdagochtend in Oss werd aangehouden voor het in brand steken van een prullenbak, wordt verdacht van meerdere brandstichtingen in Oss. De verdachte is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die bepaalde dat hij nog zeker twee weken langer in de cel blijft.

De man zou naast de prullenbakbrand ook verantwoordelijk zijn voor brandstichting bij een basisschool aan De Vlasakkers op 25 september en brandstichting bij een basisschool aan de Koornstraat op 29 september.

Onder meer op basis van telefoongegevens denkt het Openbaar Ministerie dat de juiste verdachte in beeld is, maar verder onderzoek is noodzakelijk. Persofficier van justitie Janine Kramer: ‘Zeker bij branden gaat veel bewijs verloren en dat maakt dit soort onderzoeken ook zo lastig.’ Er worden nog sporen ingestuurd naar het NFI en de verdachte wordt verhoord. Het gaat om een bekende van de politie. Ook is de man bekend bij hulpverleningsinstanties. Op woensdag 13 oktober staat hij opnieuw voor de rechter, meldt het Openbaar Ministerie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,921
Diesel1,729

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions