Clicky

 
Transport Online - Verdachte opgepakt voor dodelijke steekpartij in Delft

Verdachte opgepakt voor dodelijke steekpartij in Delft

Verdachte opgepakt voor dodelijke steekpartij in Delft
05-10-2021 14:10 | Binnenland | auteur Redactie

DELFT - De politie heeft een verdachte aangehouden voor het dodelijke steekincident aan de Burgwal in Delft van afgelopen maandag. Dinsdagochtend meldde een 30-jarige man uit Foxhol zich bij een politiebureau. Agenten hebben de man aangehouden en zijn betrokkenheid bij de dood van het 58-jarig slachtoffer wordt nader onderzocht.

De verdachte zit in beperkingen en hij mag daarom alleen contact hebben met zijn advocaat, meldt de politie.

De politie kreeg maandagavond 4 oktober rond 20.30 uur een melding dat er een gewond persoon lag op de galerij bij een woning aan de Burgwal. Toegesnelde agenten troffen daar een man met steekwonden aan en startten direct de reanimatie. Ook een Mobiel Medisch Team verleende eerste hulp. Het zwaargewonde slachtoffer, een 58- jarige man uit Delft, overleed ter plaatse. De politie gaat uit van een misdrijf.

Agenten zochten in de omgeving van de galerij naar verdachte personen. Ook een Team Hondensurveillance werd daarbij ingezet. Er werden daarbij geen verdachten aangetroffen. De politie zette de omgeving rondom de galerij af en forensisch rechercheurs zochten naar sporen. Inmiddels is een Team Grootschalige Opsporing geformeerd om de toedracht naar het overlijden van het slachtoffer te onderzoeken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Verkeersinformatie

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions