Clicky


Autokrakers Midden-Nederland op heterdaad betrapt

Autokrakers Midden-Nederland op heterdaad betrapt
04-10-2021 16:33 | Misdaad | auteur Redactie

LAGE VUURSCHE - Drie vermeende autokrakers zijn afgelopen woensdag in Utrecht aangehouden. Dit gebeurde kort nadat de ramen van meerdere auto`s werden ingeslagen. De aanhoudingen zijn het resultaat van een lopend onderzoek, meldt de politie maandag.

Woensdag 29 september werd de auto van een van deze verdachten op een parkeerplaats in Lage Vuursche gesignaleerd. Op de parkeerplaats ziet de politie twee van de verdachten rondlopen. Tijdens controle van alle geparkeerde voertuigen constateren de agenten dat meerdere auto`s zijn opengebroken en daarbij bezittingen zijn ontvreemd.

Nadat de twee verdachten per auto vertrekken worden zij gevolgd en in Utrecht staande gehouden. Naast de twee verdachten wordt ook een derde inzittende gearresteerd. De buit uit de opengebroken auto`s is in beslag genomen en gaat terug naar de rechtmatige eigenaren.

De verdachten zijn direct meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. Een van de verdachten is vrijdag 1 oktober heengezonden, maar blijft wel in beeld vanwege zijn mogelijke betrokkenheid. De andere twee verdachten zitten nog in voorarrest.