Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen met betonwals vast onder viaduct [+foto]

Vrachtwagen met betonwals vast onder viaduct

Vrachtwagen met betonwals vast onder viaduct [+foto]
04-10-2021 11:29 | Ongevallen | auteur Redactie | Esther van der Wal

OOST-SOUBURG - Een vrachtwagen is maandagochtend vast komen te zitten onder een viaduct bij Oost-Souburg. Het voertuig, met een betonwals als lading, moest door een berger worden losgetrokken.

Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur bij de weg die bij Oost-Souburg onder de A58 loopt. De bestuurder van de vrachtwagen kwam van de snelweg af en wilde linksaf onder het viaduct doorgaan. Met de betonwals in de laadbak bleek het voertuig echter te hoog te zijn waardoor de vrachtwagen vast kwam te zitten.

De wals werd door het viaduct half van de laadbak gedrukt en belandde deels op de weg. Bergingsbedrijf Kuzee moest ter plaatse komen om de vrachtwagen en de betonwals los te krijgen. Om de berging veilig te laten verlopen, werd de weg tijdelijk afgesloten. Het overige verkeer moest omrijden via Vlissingen.

Rond 11.30 uur waren de vrachtwagen en wals onder het viaduct vandaan gehaald. De vrachtwagen kon wel nog gewoon zijn weg vervolgen. Hierop werd de weg weer vrijgegeven. Voor zover bekend valt de schade aan het viaduct mee.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,201
Diesel2,072

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden