Clicky

 
Transport Online - FrigorExpress en Fresh Connection samen verder

FrigorExpress en Fresh Connection samen verder

FrigorExpress en Fresh Connection samen verder
04-10-2021 10:39 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

PERUWELZ/ANTWERPEN - Sinds1 september 2021 werken Fresh Connection en FrigorExpress samen op het vlak van transport, warehousing en meer. De expertise van Fresh Connection op vlak van expeditie, koelopslag en douane-afhandeling sluit perfect aan bij de specialiteit van FrigorExpress, namelijk koeltransport.

De samenwerking verruimt de mogelijkheden van beide bedrijven enorm: Fresh Connection kan makkelijker beroep doen op het (eigen!) rollend materiaal van FrigorExpress, en andersom staan de Fresh Connection-opslagplaatsen in Meer, vlak bij de Nederlandse grens, ter beschikking van FrigorExpress.

Hoewel er al interesse was in een samenwerking vòòr de coronacrisis, raakte dit pas in de zomer van 2021 in een stroomversnelling. Beide partijen hebben er alvast veel zin in.

Wouter de Koning, zaakvoerder van Fresh Connection: “Met deze samenwerking kunnen we perfect het one-stop-shop-principe aanbieden. Onze klanten profiteren daarvan én wij optimaliseren de ruimte in onze magazijnen. Bovendien geloven we allebei in het belang van hoge service levels voor onze klanten. Met dit partnership met FrigorExpress willen we de volgende stap zetten.”

Rob de Feiter, verantwoordelijke voor FrigorExpress Nederland: “Onze activiteiten sluiten perfect op elkaar aan. Als Fresh Connection wielen nodig heeft, kunnen wij meteen bijspringen. En als wij voor een uitdaging komen te staan rond het afzetten van onze vracht, kunnen we bij Fresh Connection terecht. FrigorExpress en Fresh Connection hebben eigenlijk vaak dezelfde klanten. Met de samenwerking kunnen we hen meer dan ooit een totaalpakket aanbieden.”

Het Belgische logistieke familiebedrijf FrigorExpress werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en focust zich op koeltransport door Europa. Met een hoofdkantoor in het Waalse Péruwelz bouwde het ondertussen vestigingen uit in Frankrijk (Cavaillon, Moissac en Perpignan), Nederland (Breda) en Letland (Riga). FrigorExpresss beschikt over meer dan 160 vrachtwagens en doet dagelijks 520 bestemmingen aan met bijna evenveel chauffeurs.

Fresh Connection is al meer dan 15 jaar de Antwerpse expert in reefer cargo. Het beschikt over twee magazijnen met in totaal 6750m2 vloeroppervlakte, 5000 palletplaatsen, elf laaddokken en zes temperatuurzones (tussen 0° en 14°). Met haar hoofdkantoor in Antwerpen is het perfect geplaatst om de havens van Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam te bedienen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions