Clicky

 
Transport Online - Westdijk en Pultrum bundelen krachten

Westdijk en Pultrum bundelen krachten

Westdijk en Pultrum bundelen krachten

RIJSSEN - Twee familiebedrijven hebben elkaar gevonden voor een intensieve samenwerking. Westdijk uit Alphen aan den Rijn en Pultrum uit Rijssen bundelen hun krachten en kennis van transport in de breedste zin van het woord. Dat hebben beide bedrijven zaterdag bekendgemaakt.

Beide bedrijven blijven vanaf 1 oktober elk actief onder de eigen naam en ieder met de eigen activiteiten. Maar door de krachten te bundelen ontstaat een breder pallet aan transport- en logistieke diensten variërend van het transport van een pallet tot extreem transport en complete logistieke projecten.

Pultrum is opgericht in 1963 en is een veelzijdige logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek.

In de vroege jaren '70 zijn de drie Westdijk broers, Teun, Tom en Nico, het bedrijf Westdijk Transport gestart. Het verhuren van hydraulische kranen, kippers en dieplader transport in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Na enige tijd is er besloten om de kranen te verkopen en te concentreren op transport. Vandaag de dag beschikt het bedrijf over een moderne vloot van 75 trucks en 150 trailers voor speciaal en zwaartransport.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden