Clicky

 
Transport Online - Verdachte aangehouden voor dodelijke steekpartij in Bleiswijk

Verdachte aangehouden voor dodelijke steekpartij in Bleiswijk

Verdachte aangehouden voor dodelijke steekpartij in Bleiswijk
01-10-2021 13:52 | Binnenland | auteur Redactie

BLEISWIJK - Donderdagavond heeft een 46-jarige man uit Bleiswijk zich bij de politie gemeld vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij eerder die dag waarbij een 39-jarige man uit Beverwijk om het leven kwam. Hij zit vast en wordt verhoord.

Donderdagochtend kort voor 10:30 uur meldden getuigen dat een zwaargewonde man op straat lag. Hulpverleners waren snel ter plaatse op de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk. Een spoedoperatie door een traumateam mocht niet meer baten, de 39-jarige man uit Beverwijk bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Direct werd de omgeving in Bleiswijk afgezet, werd sporenonderzoek gestart en met getuigen gesproken. Het onderzoek bracht de recherche onder meer bij een woning aan de IJsvogellaan. Wat zich daar precies heeft afgespeeld wordt nog onderzocht. Er is gedurende de dag onder meer sporenonderzoek verricht.

Incident Leo Lashleylaan

Kort na het incident in Bleiswijk, kwam er bij de politie een melding binnen van een vechtpartij waarbij mogelijk geschoten was op de Leo Lashleylaan in Rotterdam-Zuid. De recherche houdt er sterk rekening mee dat deze twee incidenten een verband hebben met elkaar. Een woning aan de Leo Lashleylaan is doorzocht. Daarbij zijn een aantal tassen met mogelijk verdovende middelen in beslag genomen door de politie.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions