Clicky

 
Transport Online - Lufthansa Cargo koopt twee nieuwe Boeing 777 vrachtvliegtuigen

Lufthansa Cargo koopt twee nieuwe Boeing 777 vrachtvliegtuigen

Lufthansa Cargo koopt twee nieuwe Boeing 777 vrachtvliegtuigen

FRANKFURT - De vloot van Lufthansa Cargo is uitgebreid met twee Boeing 777-vrachtvliegtuigen. De vliegtuigen zijn geregistreerd als D-ALFJ en D-ALFK en zijn gestationeerd op de thuisbasis van de luchtvaartmaatschappij, Frankfurt Airport.

"We zijn erg blij dat we onze klanten nu de capaciteit van in totaal vijftien zeer efficiënte widebody-vrachtvliegtuigen kunnen aanbieden", zegt Dorothea von Boxberg, Chief Executive Officer van Lufthansa Cargo.

"We zullen onze vrachtvliegtuigen flexibel blijven beheren om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Samen met de capaciteiten van Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines en Eurowings Discover die nu weer op de markt komen, vormen ze ons wereldwijde netwerk."

Met de twee nieuwe toevoegingen telt de Frankfurt-vloot van Lufthansa Cargo nu elf Boeing 777-freighters, naast de capaciteit van vier vliegtuigen van hetzelfde type die worden geëxploiteerd door de AeroLogic-joint venture.

D-ALFK is een gloednieuw vliegtuig van de Boeing-faciliteit in Everett, de staat Washington, en is vandaag om 06:00 uur lokale tijd voor het eerst geland op de luchthaven van Frankfurt. Om de capaciteit van het vrachtvliegtuig zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor klanten, werd afgezien van de uitgebreide kleurstelling in het bekende Lufthansa-ontwerp. Tot nader order vliegt het vliegtuig helemaal in het wit, met alleen een ironische rompkleurstelling.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden