Clicky

 
Transport Online - Rijkswaterstaat: forse spits op de wegen woensdagochtend

Rijkswaterstaat: forse spits op de wegen woensdagochtend

Rijkswaterstaat: forse spits op de wegen woensdagochtend
29-09-2021 10:54 | Weer en Verkeer | auteur ANP

DEN HAAG - Het is druk op de Nederlandse wegen woensdagochtend, meldt Rijkswaterstaat, die spreekt van "een forse ochtendspits". Op het hoogtepunt stond er volgens een woordvoerster 219 kilometer file, maar rond 09.45 uur was dat afgenomen tot zo'n 86 kilometer. De files komen door omleidingen, de regen en incidenten, zoals ongevallen.

Mensen lopen de grootste vertraging op bij de A15, tussen Leerdam en Sliedrecht. Hier staat zo'n 17 kilometer file, waardoor reizigers ongeveer tachtig minuten vertraging hebben. Dat heeft volgens de woordvoerster onder meer te maken met een vrachtwagen met pech.

Ook op de A27, tussen Everdingen en Gorinchem, is het druk. Mogelijk speelt hierbij ook mee dat de A27 een van de omleidingsroutes is van de A12, waar momenteel werkzaamheden zijn. Verder moeten reizigers onder meer op de A16 tussen Ridderkerk en het Terbregseplein rekening houden met file.

Woensdagochtend waren ook op meerdere plekken ongevallen met een personenwagen, bijvoorbeeld tussen Driebergen en Bunnik op de A12 en tussen Utrecht en Gorinchem op de A27, ter hoogte van Houten (29).

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden