Clicky


Vijf verdachten van drugshandel aangehouden

Vijf verdachten van drugshandel aangehouden
29-09-2021 10:25 | Misdaad | auteur Redactie

ZOETERMEER - De politie heeft na onderzoek door het het Flexteam Zoetermeer-Leidschendam/Voorburg dinsdagochtend vijf verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen. De vijf zitten vast voor verhoor, meldt de politie.

Eerder dit jaar startte het Flexteam, een rechercheteam dat projectmatige onderzoeken doet, een onderzoek na signalen dat er in Zoetermeer harddrugs verhandeld zouden worden. Gedurende het onderzoek werd al snel duidelijk dat de verdachten zowel in Zoetermeer als in Den Haag op grote schaal aan het verhandelen waren. Ook werd duidelijk dat de verdachten verschillende auto’s gebruikten en een aantal panden als uitgangsbasis hanteerden.

Nadat een officier van justitie toestemming verleende de verdachten buiten heterdaad aan te houden, werden de vijf dinsdag door agenten van hun bed gelicht. De verdachten, twee mannen van 33 jaar, een man van 43, en twee vrouwen van 30 en 31 jaar zijn in hun woning aangehouden.

Na de aanhoudingen volgden doorzoekingen in drie woningen in Zoetermeer en een woning in Den Hoorn. Tijdens de doorzoeking werden verdovende middelen en ruim 40.000 euro aan cashgeld aangetroffen. In totaal zijn vijf auto’s, een motor en zes vuurwapens in beslag genomen. De verdachten zijn voor verhoor ingesloten en worden vrijdag 1 oktober voorgeleid aan een rechter-commissaris.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions