Clicky

 
Transport Online - Moeder verdacht van moord op 11-jarige zoon

Moeder verdacht van moord op 11-jarige zoon

Moeder verdacht van moord op 11-jarige zoon
28-09-2021 11:57 | Binnenland | auteur ANP

BREDA - Een 34-jarige vrouw uit Zevenbergen wordt ervan verdacht dat ze in februari vorig jaar haar 11-jarige zoontje om het leven heeft gebracht. Volgens de officier van justitie zou de vrouw de jongen hebben vergiftigd met onder meer zware pijnstillers als morfine en oxycodon.

De vrouw moest dinsdag voor het eerst bij de rechtbank in Breda verschijnen. De jongen werd destijds opgenomen in het ziekenhuis in Rotterdam en overleed korte tijd later. Na onderzoek bleek dat de moeder mogelijk bewust de medicijnen had toegediend. De vrouw werd daarop in juni van dit jaar aangehouden. Omdat de zaak zo gevoelig is, besloot het Openbaar Ministerie daar toen geen ruchtbaarheid aan te geven.

De vrouw ontkent "met klem" dat ze de jongen bewust doodde, zei haar advocaat. Inhoudelijk werd verder niet over de zaak gesproken.

De officier verdenkt de vrouw van moord. Op dit moment wordt ze nog onderzocht door gedragsdeskundigen. Ook wordt nog onderzocht of de jongen mogelijk structureel werd mishandeld. Het proces gaat verder op 21 december. Ook dan wordt de zaak nog niet inhoudelijk behandeld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,481
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats