Clicky


 


ISAGO certificering Maastricht Aachen Airport verlengd

ISAGO certificering Maastricht Aachen Airport verlengd
28-09-2021 11:41 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

MAASTRICHT - IATA heeft de ISAGO certificering van Maastricht Aachen Airport wederom verlengd voor twee jaar. Dit betekent dat de luchthaven voldoet aan de hoge eisen die IATA stelt op het gebied van safety bij de afhandeling van vliegtuigen.

De ISAGO certificering voorziet in een kwaliteitskeurmerk voor veiligheid dat veel verder gaat dan bijvoorbeeld ISO 9001. De certificering omvat alle cargo- en passagiersdiensten die er op Maastricht Aachen Airport plaatsvinden. 

ISAGO hanteert hiervoor een uitgebreid pakket eisen en voorwaarden, gericht op het verhogen van de operationele veiligheid, het beperken van schade en het voorkomen van persoonlijk letsels.

Voor de certificering ondergaat Maastricht Aachen Airport elke twee jaar een uitgebreide audit. Tijdens deze audit moet de luchthaven aantonen dat de maatregelen ten behoeve van de veiligheid gedocumenteerd en volledig geïmplementeerd zijn.

Ook deze audit is succesvol afgerond wat betekent dat onze processen, procedures en medewerkers ook nu weer voldoen aan de hoge internationale standaard voor de afhandeling van vliegtuigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions