Clicky

 
Transport Online - Zwaargewonde bij steekpartij in Leeuwarden

Zwaargewonde bij steekpartij in Leeuwarden

Zwaargewonde bij steekpartij in Leeuwarden
28-09-2021 10:23 | Misdaad | auteur Redactie

LEEUWARDEN - Bij een steekpartij in Leeuwarden is maandagavond een persoon zwaargewond geraakt, meldt de politie. Het steekincident vond plaats aan de Archipelweg. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft korte tijd later in de omgeving een verdachte aangehouden.

Omstreeks 21:15 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op straat. Toen de collega’s op de Archipelweg aankwamen troffen zij het zwaargewonde slachtoffer aan in een portiek. Het gaat om een 42-jarige man uit Leeuwarden. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld, meldt de politie.

De politie startte direct een uitgebreid onderzoek. Er werd met getuigen gesproken en de Forensische Opsporing kwam ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Omstreeks 23:30 uur kon de verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 53-jarige man, ook uit Leeuwarden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Onderzoek moet uitwijzen wat er zich aan de Archipelweg heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,101
Diesel1,760

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions