Clicky


KLM biedt extra bestemmingen in de Verenigde Staten aan deze winter

KLM biedt extra bestemmingen in de Verenigde Staten aan deze winter

AMSTELVEEN - Dankzij recent aangekondigde versoepelingen van reisrestricties kan KLM deze winter toch extra bestemmingen aanbieden in de Verenigde Staten. De VS kondigden recent aan vanaf begin november gevaccineerde reizigers uit de EU en het Verenigd Koninkrijk weer toe te laten. Ook heeft de Nederlandse overheid besloten om de eerdere quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers uit de Verenigde Staten weer op te heffen. Eerder zag KLM zich genoodzaakt hierdoor vluchten te annuleren.

De recente openingen zorgen ervoor dat KLM heeft besloten vanaf 7 december vluchten naar Las Vegas en Miami aan te bieden. Eerder omgeboekte passagiers kunnen contact opnemen met KLM om kosteloos omgeboekt te worden naar de directe vlucht.

Daarnaast kondigde KLM al eerder aan het netwerk deze winter uit te breiden met nieuwe bestemmingen Cancún, Port of Spain, Bridgetown en Mombasa.

Netwerkstrategie

Het wereldwijde bestemmingennetwerk staat centraal in KLM’s strategie om sterker en concurrerender uit de coronacrisis te komen. KLM heeft sinds de start van de COVID-19-pandemie dit netwerk zoveel mogelijk in stand gehouden. Daardoor konden klanten (noodzakelijke) reizen maken en kon vervoer van vracht, zoals medische hulpmiddelen en vaccins, blijven doorgaan. Deze strategie heeft KLM goed geholpen gedurende de coronacrisis. Dat maakt het eenvoudiger om nu weer op te schalen. KLM blijft aandringen op consistentie in het beleid qua reisrestricties.

KLM: hoge hygiënestandaard, flexibele boekingen en hoge klantwaardering

KLM vliegt passagiers op een volledig verantwoorde manier naar hun bestemming. KLM heeft de hoogst mogelijke standaard neergezet in hygiënemaatregelen, zowel voor, tijdens als na de reis, waarvoor onderzoeksbureau APEX de Diamond Status heeft toegekend. Hiermee behoort KLM tot de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van hygiëne en health safety. Daarnaast biedt KLM haar klanten maximale flexibiliteit bij het boeken, wijzigen of annuleren van de reis. Ook heeft KLM wederom vijf sterren toegekend gekregen van APEX; op basis van beoordelingen van de service en het product door passagiers zelf.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar
  • Sipke Appel
    PH-KVG (MSN 20211)
  • Sipke Appel
    PH-CKA (MSN 33694)
  • Sipke Appel
    PH-BXU (MSN 33028)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions