Clicky

 
Transport Online - MM Metal Recycling BV breidt uit in Moerdijk

MM Metal Recycling BV breidt uit in Moerdijk

MM Metal Recycling BV breidt uit in Moerdijk
23-09-2021 15:21 | Haven Nieuws | auteur Redactie

MOERDIJK - Vijf jaar na vestiging in de haven van Moerdijk breidt MM Metal Recycling BV uit. De Nederlandse dochteronderneming van Mitsubishi Materials Corporation en Hanwa Co. Ltd. gaat een nieuw warehouse bouwen naast het bestaande Europese inzamel- en inspectiepunt voor E-scrap. De nieuwe locatie van MM Metal Recycling BV is voor het opslaan van inkomende en uitgaande ladingen en komt op een perceel van bijna 3 hectare.

MM Metal Recycling BV is in 2016 in Moerdijk gestart als het Europees inzamelpunt voor E-scrap, zoals printplaten en andere onderdelen van afgeschreven elektronische apparaten die koper en edelmetalen bevatten. Harald Wagemaker, General Manager in Moerdijk: “Het nieuwe pand moet in april 2022 operationeel zijn. Met de uitbreiding zal onze verwerkingscapaciteit naar verwachting met 50 procent toenemen. Op deze manier kunnen we de groeiende E-scrap markt in Europa veroveren.”

Ferdinand van den Oever, CEO Port of Moerdijk: “We zijn verheugd met de uitbreiding van MM Metal Recycling BV op het haven- en industrieterrein Moerdijk. Het bedrijf is een belangrijke speler in de recyclingindustrie, waarmee ze een goede toevoeging zijn voor ons industriële complex en het aanwezige re- en upcyclecluster.”

Moederbedrijf Mitsubishi Materials Corporation heeft de E-scrap recyclingmethode ontwikkeld. Een unieke en milieuvriendelijke smelt-technologie voor edelmetalen met de laagste impact op het milieu in de industrie.

Foto's

  • J.Roeland
    Shell Moerdijk

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,101
Diesel1,760

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions