Clicky

 
Transport Online - Holland Parts Distribution neemt nieuwe trekkers in ontvangst

Holland Parts Distribution neemt nieuwe trekkers in ontvangst

Holland Parts Distribution neemt nieuwe trekkers in ontvangst
21-09-2021 10:50 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

VEENDAM - Zes van de negen door Holland Parts Distribution (HPD)/A7Logistics bij Volvo Dealer Nijwa Groep bestelde Volvo FM trekkers zijn door commercieel directeur Rene Nijenbrinks van HPD en tevens algemeen directeur van A7Logistics in Veendam, in ontvangst genomen. De overige drie Volvo FM trekkers en drie Renault trekkers worden binnenkort afgeleverd. De service op de nieuwste Volvo trekkers zal worden verzorgd door de NIJWA Groep samen met Volvo dealer van Dijk Groep, waarmee HPD/A7 al meer dan 12 jaar een plezierige en constructieve samenwerking heeft.

De keuze voor de nieuwste Euro 6 Volvo FM trekkers is volgens directeur Rene Nijenbrinks op deze trekkers gevallen vanwege de lage instap, de goede distributie eigenschappen en het lage geluidsnivo. De trekkers zullen zowel op de dag- als in de nachtdistributie worden ingezet. HPD heeft vooral klanten uit de automotive industrie waarvoor het innight zendingen aflevert en heeft een overnight nationaal palletnetwerk. Daarnaast verzorgt HPD ook de Benelux nachtlijnen voor zusterorganisatie Packs met 70 PacksCenters dat zeven dagen per week overnight pakketzendingen in de Benelux aflevert.

“Deze VolvoFM trekkers van het nieuwste model staan op speciale banden van het energielabel A met een lagere rolweerstand en daardoor een verminderde CO2 uitstoot. Bovendien wordt door deze banden het toch al lage geluidsniveau nog eens verminderd”, legt Harry van Dam van NIJWA Groep uit.

“Daarnaast hebben de trekkers een snelheidsbegrenzing en een automatische transmissie waardoor op het meest ideale moment wordt overgeschakeld. Onnodig brandstofverbruik wordt zo dus voorkomen ook al omdat de trekkers voorzien zijn van zowel spoilers op het dak als op de zijkant van de wagens”, aldus van Dam.

Foto's

 • Lelieveld Transport
  Lelieveld Transport
 • DHL
  DHL
 • CSE
  CSE
 • CSE
  CSE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,191
Diesel2,063

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats