Clicky

 
Transport Online - 54-jarige Nederlander overleden op Belgische festival Extrema Extra

54-jarige Nederlander overleden op Belgische festival Extrema Extra

54-jarige Nederlander overleden op Belgische festival Extrema Extra
18-09-2021 19:09 | Binnenland | auteur ANP

HOUTHALEN-HELCHTEREN - Op het dancefestival Extrema Extra in het Belgische Houthalen-Helchteren is vrijdag een Nederlander van 54 jaar overleden. De man had xtc-pillen op zak met gevaarlijke hoeveelheden MDMA. Dat bevestigt een woordvoerder van het parket in Belgisch Limburg naar aanleiding van berichtgeving in Belgische media.

"Hij is onwel geworden op het terrein en is daar gereanimeerd. De man is in kritieke toestand gebracht naar het ziekenhuis in Gent, waar hij is overleden. Er is een onderzoek gestart naar de oorzaak van zijn dood", aldus de woordvoerder. Volgens het parket is het nog niet duidelijk of de drugs in verband staan met het overlijden van de man.

De drugs die zijn aantroffen bij de man hebben een dubbel zo hoge dosis MDMA als een normale xtc-pil. De betreffende tabletten zijn volgens de zegsman voorzien van het logo van de modeontwerper Philipp Plein. Het parket benadrukt dat het nog niet bekend is of de man door deze drugs gestorven is. "Onderzoek zal dit uitwijzen, er zal nog een autopsie plaatsvinden."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,754

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions