Clicky

 
Transport Online - Boeing-vliegtuig van Air France-KLM maakt noodlanding in Beijing

Boeing-vliegtuig van Air France-KLM maakt noodlanding in Beijing

Boeing-vliegtuig van Air France-KLM maakt noodlanding in Beijing
18-09-2021 19:06 | Buitenland | auteur ANP/BLOOMBERG

BEIJING - Een Boeing 777 van Air France-KLM heeft zaterdag kort na het opstijgen uit Beijing een noodlanding gemaakt, aldus de luchtvaartmaatschappij. De bemanning besloot tot de noodlanding toen de cabine zich met rook vulde na een technische storing.

Passagiers meldden dat ze voor de rookontwikkeling een luide knal hoorden. Veertien minuten na het vertrek richting de luchthaven Charles de Gaulle in Parijs keerde het vliegtuig weer terug op de de luchthaven van Beijing. Niemand raakte bij de noodlanding gewond.

Er zullen onderhoudswerkzaamheden aan het vliegtuig worden uitgevoerd en passagiers kregen alternatieve vluchten naar Parijs aangeboden, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Boeing, een van 's werelds grootste vliegtuigbouwers, is de afgelopen jaren vaker in het nieuws geweest vanwege technische mankementen aan zijn vliegtuigen. Veiligheidsproblemen met 737 Max-straalvliegtuigen, die betrokken waren bij twee dodelijke ongevallen, hebben het bedrijf meer dan 17 miljard euro (20 miljard dollar) gekost en hebben de reputatie van de vliegtuigbouwer aangetast.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,754

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions