Clicky

 
Transport Online - Minderjarige verdachte opgepakt om neersteken 12-jarig meisje in Delft

Minderjarige verdachte opgepakt om neersteken 12-jarig meisje in Delft

Minderjarige verdachte opgepakt om neersteken 12-jarig meisje in Delft
17-09-2021 12:27 | Binnenland | auteur Redactie

DELFT - De politie heeft donderdagavond een minderjarige jongen uit ’s-Gravenzande aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een steekincident in Delft waarbij een 12-jarig meisje gewond raakte.

Op donderdag 29 juli rond 16.00 uur was het 12-jarige slachtoffer samen met een ander meisje op de Van Rijslaan in het park Buitenhof. Plotseling werd zij vanuit het niets door een onbekende jongen aangevallen en met een scherp voorwerp gestoken. Het meisje raakte daarbij gewond en zocht hulp in een nabijgelegen BSO. Het slachtoffer werd daarna vervoerd naar een ziekenhuis.

Direct werd een rechercheonderzoek opgestart en werd een compositietekening van de verdachte gedeeld. De opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht besteedden op dinsdag 7 september aandacht aan deze zaak. Het rechercheteam ontving een aantal zeer interessante tips waarbij de nu aangehouden verdachte in beeld kwam.

De minderjarige verdachte uit ‘s-Gravenzande is ingesloten aan een politiebureau waar hij later zal worden gehoord, meldt de politie vrijdag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,101
Diesel1,760

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions