Clicky

 
Transport Online - Hapag-Lloyd opent drie kantoren in Marokko

Hapag-Lloyd opent drie kantoren in Marokko

Hapag-Lloyd opent drie kantoren in Marokko
17-09-2021 11:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HAMBURG/CASABLANCA/TANGER/AGADIR - Hapag-Lloyd opent vandaag zijn eigen kantoren in Marokko. Met deze extra aanwezigheid in het land blijft het bedrijf zijn groeiambities realiseren in de meest aantrekkelijke markten van Noord-Afrika.

Marokko, dat een belangrijk platform is voor de export van verse producten, maakt deel uit van de ontwikkelingsstrategie van Hapag-Lloyd in de sector van het koelcontainertransport. Marokko exporteert ook mineralen, chemicaliën, textiel en voedingsproducten, vooral naar Europese landen. De invoer bestaat voornamelijk uit elektronica, reserveonderdelen en voedingsmiddelen.

Marokko is perfect verbonden met het wereldwijde Hapag-Lloyd-netwerk door de haven van Tanger-Med, een strategisch belangrijke haven voor de hele logistieke sector. Vorig jaar verwierf Hapag-Lloyd een belang van tien procent in containerterminal 3 (TC3) in de haven van Tanger-Med 2.

“De Marokkaanse economie is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Veel Marokkaanse klanten hebben al ervaring met de diensten van Hapag-Lloyd. Met de opening van onze nieuwe vertegenwoordiging in het land streven we ernaar te voldoen aan de eisen van de klant op het gebied van nabijheid en kwaliteit van de dienstverlening”, zegt Juan Pablo Richards, Senior Managing Director Regio Zuid-Europa van Hapag-Lloyd.

De aanwezigheid van Hapag-Lloyd in Marokko wordt bereikt door middel van drie kantoren met het hoofdkantoor in Casablanca en twee kantoren in zowel Tanger als Agadir.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,191
Diesel2,063

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats