Clicky

 
Transport Online - Theater De Liefde in Haarlem laat tweede show Maassen met volle zaal doorgaan

Theater De Liefde in Haarlem laat tweede show Maassen met volle zaal doorgaan

Theater De Liefde in Haarlem laat tweede show Maassen met volle zaal doorgaan
17-09-2021 11:48 | Showbizz | auteur ANP

HAARLEM - Theo Maassen staat ook vrijdagavond voor een volle theaterzaal. Theater De Liefde in Haarlem heeft, ondanks de donderdag opgelegde dwangsom van 2500 euro, besloten de tweede voorstelling met volledige zaalcapaciteit door te zetten.

Donderdag stond Maassen ook voor een volle zaal. Volgens de huidige coronamaatregelen mag de zaal maximaal voor twee derde gevuld zijn. Theater De Liefde besloot zich niet aan deze regel te houden. Bezoekers moesten wel hun CoronaCheck-app laten zien.

De dwangsom van 2500 euro geldt als een soort waarschuwing, laat een woordvoerder van de gemeente weten. Als het theater vrijdagavond weer meer bezoekers binnenlaat dan toegestaan, wordt de dwangsom omgezet in een boete.

Radiozender 100% NL kondigde donderdag een inzamelingsactie aan om de dwangsom te helpen betalen. Het theater wordt volledig gerund door vrijwilligers en is net een maand open. De Liefde noemt de actie "helemaal geweldig".

De manager van Theo Maassen zegt niet te willen reageren op de situatie. De cabaretier heeft wel laten weten achter de actie van het theater te staan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,101
Diesel1,760

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions