Clicky

 
Transport Online - DHL Express kondigt 4,9 procent tariefsverhoging aan

DHL Express kondigt 4,9 procent tariefsverhoging aan

DHL Express kondigt 4,9 procent tariefsverhoging aan

UTRECHT - [update 16:53 uur] DHL Express heeft aangekondigd per 1 januari 2022 zijn prijzen voor expresdiensten met gemiddeld 4,9% te verhogen. De extra toeslag voor ‘oversize piece’ wordt aangepast naar €60 per item. De aanpassing is erop gericht om de continuïteit van het netwerk te waarborgen en de service op een hoog niveau te handhaven.

 "DHL Express heeft opnieuw aanzienlijk geïnvesteerd in zijn internationale netwerk”, licht Ronald Leunisse, Managing Director DHL Express Nederland, toe. “Met de jaarlijkse prijsaanpassing kunnen we onze infrastructuur en technologie verbeteren om veerkrachtige, duurzame en best-in-class klantoplossingen te garanderen. Dit omvat ultramoderne vliegtuigen en voertuigen, zoals de twaalf elektrische vliegtuigen die we gaan testen in de Verenigde Staten maar ook de elektrische cargobike Chariot die in Nederland ontwikkeld is. Daarnaast stelt het ons in staat om de capaciteit van onze hubs en gateways te vergroten, aangezien de vraag van klanten naar de snelst mogelijke grensoverschrijdende verzending door blijft groeien. In Nieuw Vennep wordt er gebouwd aan een Service Center ter versterking van de regio Amsterdam en in Eindhoven start de bouw van een internationale draaischijf voor transport per vrachtwagen. Het opleidingsprogramma van alle medewerkers tot Certified International Specialist leverde DHL dit jaar opnieuw de status ‘Great Place To Work’ op.”

DHL Express past zijn prijzen jaarlijks aan, rekening houdend met de inflatie, valuta-dynamiek en andere stijgende kosten in elk van de meer dan 220 landen en gebieden waar het actief is. Prijsaanpassingen variëren van land tot land, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden, en zijn van toepassing op alle klanten waar contracten dit toestaan.

Foto's

  • DHL
    DHL

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,464
Diesel2,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden