Clicky

 
Transport Online - Twee aanhoudingen na neerschieten man in Rotterdamse wijk Ommoord

Twee aanhoudingen na neerschieten man in Rotterdamse wijk Ommoord

Twee aanhoudingen na neerschieten man in Rotterdamse wijk Ommoord
16-09-2021 14:02 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De politie heeft twee verdachten opgepakt voor een schietpartij van afgelopen nacht in Rotterdam. Een 34-jarige man raakte in de nacht van woensdag op donderdag gewond nadat hij werd beschoten. Dit gebeurde op de parkeerplaats van de Tagoreplaats, een flat in de Rotterdamse wijk Ommoord. Twee verdachten vluchtten in een auto, maar door goede aanwijzingen van getuigen konden agenten deze snel aanhouden.

Rond 01.00 uur ’s nachts melden getuigen dat zij een ruzie zagen op de parkeerplaats van de Tagoreplaats.  Eén zou worden mishandeld door een aantal personen. Later werden ook vuurwapens gezien en zelfs schoten gehoord. Twee personen vluchtten in een auto richting de A20. Het slachtoffer bleef gewond achter.

Enkele minuten later hielden agenten op de Capelseweg de auto stil en konden zij de twee inzittenden aanhouden. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel en een 25-jarige man uit Schiedam, meldt de politie.

De politie onderzoekt de achtergronden van het schietincident en komt daarvoor graag in contact met getuigen en mensen die meer weten. Ook mensen die beschikken over camerabeelden door bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam waar de verdachten op te zien zijn, willen we vragen om contact op te nemen met de politie.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,369
Diesel2,098

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden