Clicky

 
Transport Online - Grote aflevering voor Daimler Trucks Zuid-Afrika: 90 Actrossen voor Bakers SA Limited

Grote aflevering voor Daimler Trucks Zuid-Afrika: 90 Actrossen voor Bakers SA Limited

Grote aflevering voor Daimler Trucks Zuid-Afrika: 90 Actrossen voor Bakers SA Limited
14-09-2021 11:12 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

STUTTGART/PRETORIA - Daimler Trucks and Buses Zuid-Afrika heeft onlangs een indrukwekkende vloot van 90 Mercedes-Benz Actros 2645LS-trucks overgedragen aan een van zijn gewaardeerde klanten, Bakers SA Limited. Deze omvangrijke aankoop draagt ​​bij aan Bakers' huidige megavloot van bijna 650 voertuigen, die opmerkelijk genoeg voor honderd procent uit Mercedes-Benz trucks bestaat.

Al vier decennia lang hebben Mercedes-Benz Trucks en Bakers SA Limited een langdurige samenwerking, die begon toen Bakers SA Limited, een particulier familiebedrijf, begin jaren zeventig hun eerste Mercedes-Benz Truck kocht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende onafhankelijke logistieke bedrijven van het land - met Mercedes-Benz Trucks als kernwaarde. Bakers is gespecialiseerd in warehousing, primair-secundair en last mile-distributie van verpakkingen, fast-moving consumentengoederen en WBG (huishoudelijke apparaten) in Zuid-Afrika en in de buurlanden.

Daimler Trucks & Buses Southern Africa, ongeveer 60 jaar geleden opgericht in Zuid-Afrika, biedt samen met zijn merken optimale ervaring, expertise en aantrekkelijke producten en diensten aan zijn klanten. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op zijn sterke merken, waaronder Mercedes-Benz Trucks, Mercedes-Benz Buses, FUSO Trucks, naast het aanbieden van onderdelen en diensten voor Freightliner en Western Star Trucks.

Het uitgebreide productassortiment wordt ondersteund door toonaangevende diensten met toegevoegde waarde in Fleetboard, TruckStore, TruckTraining en Daimler Trucks Financial Services. Met een Zuid-Afrikaanse voetafdruk die Namibië, Lesotho, Botswana, Swaziland, Malawi, Mozambique, Zimbabwe en Zambia omvat, heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor in Pretoria.

Foto's

 • Bentvelzen Transport
  Bentvelzen Transport
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Verkeersinformatie

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,924
Diesel1,726

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions