Clicky

 
Transport Online - Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding man met kapmes in Breda

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding man met kapmes in Breda

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding man met kapmes in Breda
14-09-2021 10:23 | Binnenland | auteur Redactie

BREDA - [update 17:30 uur] Dinsdagochtend hebben agenten in Breda een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een verdachte. De man had iemand mishandeld en liep met een kapmes rond.

Rond 09:45 ontving de meldkamer een melding dat een man een vrouw een klap had gegeven. Het slachtoffer belt haar partner, die ter plaatse komt met een metalen staaf en op zoek gaat naar de verdachte. De verdachte ziet de partner en gaat uit zijn eigen woning een groot kapmes halen.

Ondertussen zijn agenten ter plaatse en treffen zij de verdachte in de Jeanette Houwingstraat met het kapmes. Ook de man met de metalen staaf is daar aanwezig. Omdat de verdachte mogelijk een vuurwapen zou hebben, worden beide mannen met getrokken wapen benaderd.

Aan de verdachte is meerdere keren verzocht om het kapmes weg te leggen, maar toen hij hier geen gehoor aan gaf is er een waarschuwingsschot gelost. De 76-jarige man uit Breda besloot het wapen weg te leggen en is daarna aangehouden en meegenomen naar de politiecel. De rol van de overige betrokkenen is nog in onderzoek, meldt de politie.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,935
Diesel1,909

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden