Clicky

 
Transport Online - Haakarm vrachtwagen van PreZero/Suez gestolen

Haakarm vrachtwagen van PreZero/Suez gestolen

Haakarm vrachtwagen van PreZero/Suez gestolen
14-09-2021 09:34 | Gestolen/Vermist | auteur Redactie

UBBENNA - Zaterdag 11 september is een haakarm vrachtwagen van PreZero gestolen van een afgesloten parkeerplaats aan de Vriezerhoek in Ubbena (Assen). 

Het gaat om een witte Scania met groen/wit gestreepte bumper. De stickers van Suez zijn verwijderd in verband met de overname door PreZero. Het kenteken is BZ-FL-56.

De vrachtwagen is zaterdagavond rond 22:00 uur weggereden vanaf Ubbena richting Doetinchem. In die omgeving is hij de hele nacht bezig geweest om vervolgens zondag 12 september in Doesburg een paar uur stil te staan ter hoogte van de containerterminal. 

Deze informatie kon uit twee volg systemen in het voertuig gehaald worden. Het Tomtom webfleet systeem werd direct onklaar gemaakt door de dieven, het Route42-systeem heeft tot zondagavond 22:00 uur gewerkt. ook dit systeem werd vervolgesn onklaar gemaakt. Helaas kwam het bedrijf er te laat achter dat dit systeem nog online was anders hadden ze de vrachtwagen sneller zelf kunnen traceren. 

Het laatste GPS signaal was op de Retentieweg in Oldenzaal, zondagavond 22:00 uur.

Heeft u de vrachtwagen ergens zien staan of rijden na zondagavond 22:00 uur? Neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met PreZero: Sven Tuinstra, sven.tuinstra@prezero.com of +31 (0)88 1023531

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,985
Diesel1,613

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions