Clicky

 
Transport Online - ForFarmers in de clinch met oud-eigenaren dochterbedrijf Vleuten-Steijn Voeders

ForFarmers in de clinch met oud-eigenaren dochterbedrijf Vleuten-Steijn Voeders

ForFarmers in de clinch met oud-eigenaren dochterbedrijf Vleuten-Steijn Voeders
10-09-2021 18:57 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur ANP

DEURNE - Voederbedrijf ForFarmers beschuldigt de oud-eigenaren van dochterbedrijf Vleuten-Steijn Voeders van het schenden van overnameafspraken. Het voederbedrijf heeft daarom bewijsbeslag laten leggen bij vader en zoon Henk en Paul van der Steijn vanwege mogelijk oneerlijke concurrentiepraktijken, bevestigt een woordvoerder van ForFarmers na berichtgeving door verschillende vakmedia en de Telegraaf. Ook Paul van der Steijn bevestigt dat er een inval is geweest, maar wil verder geen commentaar geven.

ForFarmers nam Vleuten-Steijn in 2016 over. Nu zouden de oud-eigenaren tegen de afspraken in een concurrerend bedrijf willen beginnen. ForFarmers wil niet in details treden over de reden van het bewijsbeslag. De politie deed vorige week donderdag een inval in Deurne. De onderneming zegt dat de kwestie alleen vader en zoon Van der Steijn aangaat en niet Bart van der Vleuten.

Vleuten-Steijn, dat met name aan grotere bedrijven in de varkenssector in Nederland en Duitsland verkoopt, bleef na de overname in 2016 als zelfstandige eenheid binnen ForFarmers actief. Ook de eigenaren bleven destijds in dienst net als het overige personeel. Paul van der Steijn zegt momenteel niet meer in dienst te zijn van ForFarmers. Met de overname was destijds 30 miljoen euro gemoeid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,191
Diesel2,063

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats