Clicky


Ketheltunnel zaterdag 18 september afgesloten

Ketheltunnel zaterdag 18 september afgesloten

DELFT - Rijkswaterstaat werkt op zaterdag 18 September 2021 overdag aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 Delft-Schiedam. Tijdens de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft. Houd rekening met een extra reistijd tot maximaal 10 minuten.

Afsluitingen snelweg A4

Rijkswaterstaat voert op zaterdag 18 September van 07:00 tot 19:00 uur, werkzaamheden uit aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 Delft-Schiedam. Tijdens de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de snelweg A20 naar de A13. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Extra reistijd

Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.