Clicky

 
Transport Online - Ketheltunnel zaterdag 18 september afgesloten

Ketheltunnel zaterdag 18 september afgesloten

Ketheltunnel zaterdag 18 september afgesloten

DELFT - Rijkswaterstaat werkt op zaterdag 18 September 2021 overdag aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 Delft-Schiedam. Tijdens de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft. Houd rekening met een extra reistijd tot maximaal 10 minuten.

Afsluitingen snelweg A4

Rijkswaterstaat voert op zaterdag 18 September van 07:00 tot 19:00 uur, werkzaamheden uit aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 Delft-Schiedam. Tijdens de werkzaamheden is de Ketheltunnel in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Delft.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en de snelweg A20 naar de A13. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Extra reistijd

Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,942
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden