Clicky

 
Transport Online - 34-jarige vrouw doodgestoken in Den Bosch

34-jarige vrouw doodgestoken in Den Bosch

34-jarige vrouw doodgestoken in Den Bosch
08-09-2021 11:40 | Misdaad | auteur ANP

DEN BOSCH - [update 19:12 uur] Een 34-jarige vrouw is woensdagochtend om het leven gekomen door een steekpartij in Den Bosch. Dat gebeurde volgens de politie bij het Ploossche Hof in de Brabantse hoofdstad. De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden. De vrouw had een 1-jarig kindje bij zich, dat bleef ongedeerd en is opgevangen, zei een woordvoerster van de politie.

Veel mensen waren getuige van de steekpartij. Omstanders grepen in en wisten de vluchtende verdachte vast te pakken en aan de gealarmeerde politie over te leveren. Volgens de politie heeft de man meermaals op de vrouw ingestoken.

De politie biedt mensen die getuige waren van de steekpartij slachtofferhulp aan. "Het gaat om een heftig incident", zei een woordvoerster van de politie. "Veel mensen hebben dat gezien."

De man zit vast voor verhoor. De plaats waar het steekincident plaatsvond, is ruim afgezet voor forensisch onderzoek door de recherche. Die afzetting was er woensdagnamiddag nog. De auto van de verdachte is in beslag genomen.

De steekpartij deed zich om 09.45 uur voor. De inzet van een traumahelikopter en pogingen de vrouw te reanimeren bleken vergeefs. De vrouw overleed ter plaatse. De woordvoerster van de politie zei dat het vermoedelijk gaat om een conflict in de relationele sfeer. De politie onderzoekt wat er precies tussen man en vrouw is voorgevallen.

Het slachtoffer en de verdachte hadden een kind met elkaar en dat was het kind dat woensdagochtend bij de moeder was. Zij was op bezoek bij familie in de buurt.

De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,089
Diesel2,106

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden