Clicky

 
Transport Online - Vermist meisje uit Ossendrecht na kleine maand weer terecht

Vermist meisje uit Ossendrecht na kleine maand weer terecht

Vermist meisje uit Ossendrecht na kleine maand weer terecht
06-09-2021 19:23 | Binnenland | auteur ANP

OSSENDRECHT - [update 11 september] Het 15-jarige meisje uit het Brabantse Ossendrecht dat bijna een maand vermist was, is terecht. Ze werd zaterdag "voor zover nu bekend" in goede gezondheid aangetroffen, meldt de politie op Twitter. "De collega’s gaan nu met haar in gesprek."

De politie doet geen verdere mededelingen "in verband met privacy", staat in de tweet. Het meisje was sinds 16 augustus vermist. Ze verbleef in een jeugdinstelling in Ossendrecht.

Zo’n anderhalve week geleden werden in Zundert twee mannen aangehouden die mogelijk iets met de vermissing te maken zouden hebben. Ze zouden vlak voor haar verdwijning nog contact hebben gehad met de tiener en mogelijk meer weten over de vermissing. De mannen zijn inmiddels weer op vrije voeten, maar zijn nog steeds verdachten in de zaak, meldt een politiewoordvoerder.

De vermissing van het meisje kwam dinsdag nog aan bod in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Daarop kwamen ongeveer tien tips binnen, liet de politie woensdag weten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions