Clicky

 
Transport Online - Jiannis Trailer Service overgenomen door Vlastuin Benelux

Jiannis Trailer Service overgenomen door Vlastuin Benelux

Jiannis Trailer Service overgenomen door Vlastuin Benelux
06-09-2021 15:46 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM/KESTEREN - Op 30 augustus 2021 is Jiannis Trailer Service overgenomen door Vlastuin Benelux. Laatstgenoemde is het moederbedrijf van D-TEC Trailers Benelux, het dealerbedrijf van D-TEC, Bulthuis en Vogelzang trailers. "Met deze overname willen we onze serviceverlening in de regio van Rotterdam versterken", aldus directeur en eigenaar Gerrit van Vlastuin.

Jiannis Trailer Service is al meer dan 30 jaar servicepartner van D-TEC voor het onderhoud en de reparatie van containertrailers. Van Vlastuin: "Nu de mogelijkheid zich voordeed om de werkplaats en de verhuurvloot over te nemen, hebben we daar geen moment over getwijfeld. Een groot deel van onze klanten is gevestigd in en om Rotterdam. Het is voor ons niet meer dan logisch om deze werkplaats met een sterke serviceverlening over te nemen."

Bijna 40 jaar

Jiannis Kostopoulos stond bijna 40 jaar aan het hoofd van Jiannis Trailer Service. Het was zijn wens om de succesvolle service & verhuur-formule voort te zetten en uit te breiden. "Met de verkoop aan Vlastuin Benelux heeft de onderneming een stabiele en ambitieuze nieuwe eigenaar. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de nieuwe eigenaar het bedrijf succesvol voort zal zetten!"

Onderhoud, APK en pechhulp

Jiannis Trailer Service is gespecialiseerd in APK & ADR-keuringen, onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle trailers. Voor klanten die met pech onderweg staan, heeft Jiannis een pech-onderweg servicedienst om de stilstand tot een minimum te beperken. Naast onderhoud en reparatie is het ook mogelijk om trailers aan te laten passen naar klantspecifieke wensen. Deze ervaring sluit goed aan bij de toekomstvisie van Vlastuin Benelux: "We willen namelijk het specialisme bij Jiannis verder verbreden, zodat onze klanten met kippers, tanktrailers en steentrailers in de toekomst ook terecht kunnen in deze servicewerkplaats", legt Gerrit van Vlastuin uit.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,101
Diesel1,760

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions