Clicky

 
Transport Online - Vier doden bij schietpartij Florida

Vier doden bij schietpartij Florida

Vier doden bij schietpartij Florida
06-09-2021 10:06 | Buitenland | auteur ANP

TAMPA - Een schutter heeft in het plaatsje Lakeland, in de Amerikaanse staat Florida, in twee huizen vier mensen doodgeschoten, onder wie een baby. Een 11-jarig meisje overleefde de slachtpartij. De politie kon de man inrekenen, nadat hij zelf gewond was geraakt in een schotenwisseling met agenten. Volgens de politie werden daarbij "tientallen, zo niet honderden schoten gelost".

Sheriff Grady Judd van Polk County, de gemeente waaronder Lakeland valt, vertelde zondag op een persconferentie dat de verdachte een 33-jarige veteraan is van het marinierskorps, die in Irak en Afghanistan heeft gediend. Hij kende zijn slachtoffers niet en het motief voor zijn daad is onduidelijk. "Hij kwam voor een vuurgevecht. We weten niet waarom", zei Judd.

De politie vond in een van de woningen de lichamen van een 40-jarige man en een 33-jarige vrouw, die een baby van drie maanden in haar armen hield. Ook het 11-jarige meisje werd aangetroffen, met meerdere schotwonden. In de naburige woning vonden agenten het lichaam van de 62-jarige oma van de baby.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,083
Diesel1,745

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats