Clicky

 
Transport Online - Zandvoort juicht na overwinning Verstappen

Zandvoort juicht na overwinning Verstappen

Zandvoort juicht na overwinning Verstappen
05-09-2021 18:40 | Sport | auteur ANP

ZANDVOORT - Groot was het gejuich dat opsteeg vanuit het racecircuit in Zandvoort toen duidelijk werd dat Max Verstappen had gewonnen. Het gejuich was in de nabije omtrek goed te horen. Verkeersregelaars in de directe omgeving werden hierdoor aangestoken en begonnen ook te juichen en te springen.

Op balkons staan bewoners te zingen en te springen. " Waanzinnig dat jullie erbij waren", roept een bewoner naar beneden naar de voorbijkomende toeschouwers die het spektakel hebben gezien en ook superblij zijn.

Ook op de terrassen van de cafés heerst een feestelijke stemming onder de veelal in het oranje geklede mensen. Velen van hen hadden in het café naar de racewedstrijd zitten kijken. Op weg van het circuit naar het station klinkt overal muziek en mensen staan te zingen en te springen.

Bij veel cafés werd het aan het begin van de avond druk. Bij sommige cafés en terrassen werd niet voldoende afstand gehouden. Maar volgens een woordvoerder van de gemeente verloopt alles goed en handhaaft de gemeente op naleving van de coronaregels. Met behulp van onder meer camera's wordt volgens hem toezicht gehouden en verloopt "het gesmeerd".

Foto's

  • R. van Heur
    R. van Heur
  • R. van Heur
    R. van Heur

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden