Clicky

 
Transport Online - Man gearresteerd die met bijl door Maastricht liep

Man gearresteerd die met bijl door Maastricht liep

Man gearresteerd die met bijl door Maastricht liep
04-09-2021 19:41 | Binnenland | auteur ANP

MAASTRICHT - De politie heeft zaterdagavond in Maastricht een man aangehouden die op straat had rondgelopen met een bijl. Een tijdje voor zijn aanhouding had hij volgens de politie een jonge vrouw met een tas op haar hoofd geslagen. De vrouw liep licht letsel op.

De jonge vrouw, die hoofdletsel opliep toen zij door de tas van de man geraakt werd, lijkt volgens de politie een willekeurig slachtoffer te zijn. Waarom hij haar sloeg, is onbekend. Ook is niet duidelijk waarom de man een bijl bij zich had.

Rond 19.00 uur viel de politie een woning binnen. De man werd vervolgens uit de woning gehaald. Hij verzette zich volgens de politie niet. Wat de man bezielde, is vooralsnog een raadsel. Dat moet uit het verhoor blijken, zei een woordvoerder van de politie.

Eerder zaterdag waarschuwde de politie al voor de man, die met een bijl door de wijk de Heeg zou rondlopen. Ook ging er een burgernetbericht uit, waarin werd gesproken van een man van ergens midden in de 20 met een groot postuur. De politie waarschuwde mensen de man niet zelf te benaderen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,101
Diesel1,760

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions