Clicky

 
Transport Online - Moeder en 2-jarige kind ernstig gewond aangetroffen in woning Groningen

Moeder en 2-jarige kind ernstig gewond aangetroffen in woning Groningen

Moeder en 2-jarige kind ernstig gewond aangetroffen in woning Groningen
03-09-2021 11:53 | Binnenland | auteur Redactie

GRONINGEN - De politie heeft vrijdagochtend in Groningen  een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ernstig geweldsincident. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Op vrijdagochtend rond 04:30 zijn een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige kind ernstig gewond aangetroffen in de Marmerstraat. Vermoedelijk zijn zij het slachtoffer geworden van een geweldsincident. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd en wat het motief is geweest. De vrouw en het kind zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg, meldt de politie.

Kort na de melding werd in de omgeving een 41-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit geweldsincident. De man zit vast en zal worden verhoord.

De politie is een onderzoek gestart. Dat betekent dat de directe omgeving van de plaats delict is afgezet, hier wordt momenteel forensisch onderzoek gedaan. Ook zal er buurtonderzoek worden gedaan. De politie komt graag in contact met mensen die in de nacht van donderdag op vrijdag in deze omgeving iets hebben gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen uit de omgeving die mogelijk camerabeelden hebben, bijvoorbeeld van een deurbelcamera. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,089
Diesel1,754

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions