Clicky

 
Transport Online - Drie minderjarige jongens crashen met gestolen auto

Drie minderjarige jongens crashen met gestolen auto

Drie minderjarige jongens crashen met gestolen auto
02-09-2021 12:04 | Misdaad | auteur Redactie

OOSTERHOUT - Na een achtervolging in Oosterhout zijn drie minderjarige jongens aangehouden die in een gestolen auto reden. Bij een haakse bocht ging het mis en crashte de auto, meldt de politie.

Donderdagochtend om 01.40 uur kreeg een surveillance-eenheid een melding van een incident in Oosterhout. Onderweg zagen de agenten dat er op een rotonde in de Bredaseweg een auto met stadslichten tegengesteld over de rotonde reed. Er werd direct een achtervolging ingezet want de bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor in de richting van Teteringen.

Het operationeel centrum wist na het doorgeven van het kenteken te vertellen dat de auto eerder die avond was gestolen bij een jeugdinrichting in Ossendrecht. De eigenaresse van de auto was daarbij mishandeld.

De achtervolging ging over de Burgemeester Materlaan in de richting van Dorst. Bij een viaduct over de snelweg ging het mis. Na het viaduct maakt de weg een haakse bocht. De bestuurder verloor daar de macht over het stuur en crashte tegen een lantarenpaal.

Een agent zette zijn surveillanceauto tegen de gestolen auto om verder rijden te beletten. Daarbij raakte de politieauto beschadigd. In de auto bleken drie minderjarige jongens van tussen de 14 en 16 jaar te zitten die woonden in de jeugdinrichting. Het drietal is aangehouden en de beschadigde auto is in beslag genomen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,089
Diesel1,754

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions