Clicky

 
Transport Online - Emirates ontvangt laatste A380 in november

Emirates ontvangt laatste A380 in november

Emirates ontvangt laatste A380 in november
01-09-2021 13:23 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Emirates ontvangt dit jaar nog drie A380-toestellen van Airbus, waarvan de laatste bestelling gepland staat om in november 2021 aan de vloot te worden toegevoegd. Hierdoor wordt de oorspronkelijke levertijd van juni 2022 vervroegd.

Premium Economy cabines in nieuwe toestellen

Alle drie de nieuwe A380's die worden geleverd, zijn uitgerust met de veelgeprezen Premium Economy cabine van Emirates, evenals de nieuwste A380 cabine-interieurs. Reizigers genieten van kenmerkende functies in de toestellen, waaronder privésuites en Shower Spa's in First Class, de populaire Onboard Lounge, stoelen met een volledige ligstand in Business Class en de grootste tv-schermen in de branche voor elke passagier in alle cabins. Passagiers kunnen daarbij genieten van de uitgebreide selectie entertainment content van de luchtvaartmaatschappij op ice.

Deze leveringen zullen de totale vloot van A380's van Emirates in november op 118 toestellen brengen, waaronder zes vliegtuigen uitgerust met Premium Economy stoelen in een configuratie met 4 klassen.

Emirates blijft grootste exploitant van A380

Sir Tim Clark, President Emirates Airline zei: “We zijn tot een overeenkomst gekomen met Airbus om de levering van onze resterende A380-bestellingen te vervroegen en hebben de financiering voor deze eenheden veiliggesteld. Deze nieuwe vliegtuigen zullen ook meer gewilde Premium Economy stoelen aan onze inventaris toevoegen, terwijl we ons voorbereiden om dit cabineproduct in de komende maanden volledig te lanceren.”

Hij voegde eraan toe: “Emirates zal de komende twee decennia de grootste exploitant van dit ruime en moderne vliegtuig blijven, en we zijn vastberaden ervoor te zorgen dat de Emirates A380-ervaring favoriet blijft bij reizigers met voortdurende investeringen om ons product en onze diensten te verbeteren. ”

Herstel van A380 routes

Naarmate de reisbeperkingen versoepelen met de wereldwijde uitrol van Covid-19 vaccins, zal Emirates in oktober haar A380-activiteiten hebben hersteld op meer dan een dozijn populaire routes tussen Dubai en: Amman, Caïro, Düsseldorf, Frankfurt, Guangzhou, Londen Heathrow, Los Angeles, Manchester, Mauritius, Moskou, München, New York JFK, Parijs, Toronto, Wenen, Washington DC en Zürich.

Foto's

  • Sipke Appel
    Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,355
Diesel2,068

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden