Clicky


 


Man in Hoofddorp mishandeld die jongeren aansprak op gedrag

Man in Hoofddorp mishandeld die jongeren aansprak op gedrag
01-09-2021 10:32 | Misdaad | auteur Redactie

HOOFDDORP - Een 49-jarige Hoofddorper is dinsdagavond aan de Skaggerrak in Hoofddorp door een groep personen meerdere keren geslagen en geschopt nadat hij hen had aangesproken op hun gedrag.

Rond 21:30 uur liep de man met zijn hond door de buurt toen hij een groep van ongeveer tien jongeren zag die rotzooi aan het trappen waren op het terrein van een kinderdagverblijf. Hij sprak ze hierop aan en na een woordenwisseling vertrok hij richting zijn woning.

Kort daarna keerde de man terug om de groep nogmaals aan te spreken. Op dat moment werd hij door een jongeman bedreigd. Toen het slachtoffer wegliep, werd hij van achteren aangevallen. Hij kwam op de grond terecht en werd geslagen en geschopt. Daarna vertrok de groep in de richting van het winkelcentrum. Het slachtoffer raakte bij de mishandeling lichtgewond, meldt de politie.

De politie doet onderzoek naar de mishandeling en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Het ging om een groep met jongemannen en vrouwen waarschijnlijk in de leeftijd van tussen de 16 en 20 jaar oud,.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats