Clicky


Automobilist richt ravage aan na aanrijding vrachtwagen op N256

Automobilist richt ravage aan na aanrijding vrachtwagen op N256 [+foto]
30-08-2021 10:27 | Ongevallen | auteur Redactie

GOES - Een automobilist heeft maandagochtend een flinke ravage aangericht bij een ongeval op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

De automobilist reed rond 09.20 uur nabij het verdrijvingsvlak bij de kruising met de 's-Heer Hendrikskinderendijk tegen de linker voorzijde van een vrachtwagen. Vervolgens reed de personenauto een lantaarnpaal uit de grond. Het voertuig kwam tot stilstand op de parallelweg. Na de melding werd uitgegaan van een beknelling en werden onder meer de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse bleek de situatie gelukkig erg mee te vallen, er was geen sprake van een beknelling en gewonden waren er evenmin. De brandweer kon dan ook al snel weer inrukken en de opgeroepen traumahelikopter kwam niet meer ter plekke. Rond 10.00 uur werd de personenauto getakeld door een berger. De vrachtwagen kon gewoon zijn weg vervolgen.

Het ongeluk zorgde voor files in beide richtingen. De wegbeheerder zorgde samen met de politie voor het langs de ongevalslocatie leiden van het overige verkeer. Even na 10.00 uur was de weg weer vrij. Er moest toen nog wel worden opgeruimd bij de parallelweg.