Clicky

 
Transport Online - Beequip en Mobility Service bundelen hun krachten voor leasen van elektrische bedrijfswagens

Beequip en Mobility Service bundelen hun krachten voor leasen van elektrische bedrijfswagens

Beequip en Mobility Service bundelen hun krachten voor leasen van elektrische bedrijfswagens

ROTTERDAM - Mobility Service en Beequip gaan de krachten bundelen. Gezamenlijk willen zij de financiering van elektrische bedrijfswagens toegankelijker maken voor ondernemers. Met deze commerciële samenwerking breiden Beequip en Mobility Service hun dienstverlening richting de klant verder uit. 

De elektrische bedrijfswagen wint bij de Nederlandse ondernemers terrein van de variant op brandstof. Deze opmars is te danken aan verbeteringen zoals snellere laadtijden, een betere actieradius en een breder aanbod. Daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en is er een financieel voordeel omdat ondernemers sinds 15 maart 2021 tot 5.000 euro aanschafsubsidie krijgen op elektrische bedrijfswagens.

Bij de aanschaf van (elektrische) bedrijfswagens is er steeds meer vraag naar lease als financieringsvorm. Mobility Service en Beequip stimuleren deze ontwikkeling van elektrificatie en verduurzaming graag en willen ondernemers helpen, door de drempel van de aanschaf van elektrische bedrijfswagens te verlagen. Dit doen zij door het aanbieden van verschillende lease-oplossingen, op een gemakkelijke manier.

De beide bedrijven vinden elkaar in deze gezamenlijke missie, hebben beiden expertise omtrent (elektrische) bedrijfswagens en zijn in het aanbod van lease-oplossingen complementair aan elkaar. Mobility Service blinkt uit in full service operational lease, wat een geschikte leasevorm blijkt voor ondernemers die graag geheel ontzorgd willen worden.

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel, en biedt voor (elektrische) bedrijfswagens leasen veelal financial lease. Dit is een passende financiering voor ondernemers die graag het materieel op eigen balans willen hebben staan. Met de commerciële samenwerking voegen Beequip en Mobility Service de expertises rondom de verschillende leasevormen samen en willen zij klanten nog beter van dienst zijn, door altijd de meest optimale leasevorm te kunnen bieden op basis van de voorkeuren van de ondernemer.  

“Wij merken dat de vraag naar uitbreiding van onze diensten bij onze klanten steeds groter wordt. Deze samenwerking is dus een logische stap om aan de klantbehoeften te voldoen", aldus Paul Harms, algemeen directeur van Mobility Service.

“Onze missie is om ondernemers te helpen ondernemen. Indien blijkt dat men niet alleen financiering zoekt maar ook een full service pakket, verwijzen wij graag door naar deze kundige partij die dit aanbiedt", zegt Joris Linders, founder en partner van Beequip.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions