Clicky

 
Transport Online - Primeur in Europa: Brewer Feldschlösschen ontvangt de sleutels van twintig elektrische Renault Trucks

Primeur in Europa: Brewer Feldschlösschen ontvangt de sleutels van twintig elektrische Renault Trucks

Primeur in Europa: Brewer Feldschlösschen ontvangt de sleutels van twintig elektrische Renault Trucks
26-08-2021 11:25 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

RHEINFELDEN - Renault Trucks en Feldschlösschen, een dochteronderneming van de Carlsberg-groep, zetten zich concreet in voor CO2-neutrale mobiliteit: de Zwitserse brouwer ontving op woensdag 25 augustus 2021 de sleutels van twintig elektrische vrachtwagens van Renault Trucks. De twee partners geven commentaar op dit historische contract.

Thomas Amstutz, President van Feldschlösschen, zei: “Deze twintig elektrische vrachtwagens van Renault Trucks vormen een belangrijke stap in de strategie van Feldschlösschen naar emissievrije logistiek. Als leider in het brouwen en distribueren van dranken in Zwitserland, produceren we onze producten al op verantwoorde wijze en vandaag, dankzij deze elektrische vrachtwagens van Renault Trucks, gaan we naar het einde van de keten door nu onze dranken te leveren met een neutrale ecologische voetafdruk. "

Bruno Blin, President van Renault Trucks, vervolgt: “Renault Trucks investeert fors in de toekomst om de klimaatuitdaging het hoofd te bieden. Ik ben er trots op dat onze klanten, zoals Feldschlösschen vandaag, deze weg met ons volgen. Samen werken we aan duurzaam vervoer. "

Productiviteit en efficiëntie in de strijd tegen de opwarming van de aarde

Deze Renault Trucks D Wide Z.E. van 26 ton, vervaardigd in de fabriek van Blainville-sur-Orne (Normandië) van Renault Trucks, werden al enkele maanden voor het grootste deel geleverd aan Feldschösschen.

Ze beleveren de Zwitserse klanten van Feldschlösschen vanuit de twaalf logistieke locaties van de brouwer en hebben ondertussen al 66.000 km afgelegd en 9.300 ton goederen vervoerd. Met deze twintig elektrische Renault Trucks zal Feldschösschen jaarlijks 240 ton CO2 besparen in vergelijking met dieselvoertuigen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden