Clicky

 Vijf aanhoudingen bij grote controle op A2

Vijf aanhoudingen bij grote controle op A2
12-05-2012 15:58 | Controles | auteur de redactie
MAARHEEZE (Novum) - Bij een grootscheepse controle op de A2 bij Maarheeze zijn vrijdagnacht vijf mensen aangehouden. Verder werden bij de actie onder meer elf voertuigen in beslag genomen omdat de bestuurders nog een belastingschuld hadden openstaan en bleken meerdere mensen drugs op zak te hebben.

Voor de controle, waaraan onder meer de politie, justitie, de Belastingdienst en de douane meewerkten, werd de snelweg bij de Brabantse plaats tussen 21.30 uur en 03.30 uur volledig afgesloten. Alle passerende automobilisten werden op de parkeerplaats van een tankstation aan een controle onderworpen. In totaal zijn zeshonderd voertuigen onderzocht.

Een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden omdat hij nog een celstraf van veertien dagen moest uitzitten. Verder werd een Utrechter aangehouden omdat hij gesignaleerd stond bij een ander politiekorps en werden twee Hagenaren opgepakt op verdenking van diefstal of heling van een bromfiets. Een 47-jarige man uit Heerlen ging de cel in omdat hij vijf kilo hennep en een kilo hasj bij zich had.

Hoewel de actie was gericht op criminaliteit en niet op verkeer, werden ook dertien bekeuringen uitgedeeld voor ernstige verkeersovertredingen als rijden zonder geldig rijbewijs, een verlopen APK of rijden over de vluchtstrook. Twee bestuurders kregen een bon omdat ze teveel hadden gedronken.
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,174
Diesel1,974

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats