Clicky

 
Transport Online - Zes Kässbohrer bitumen trailers voor Verduyn-Group

Zes Kässbohrer bitumen trailers voor Verduyn-Group

Zes Kässbohrer bitumen trailers voor Verduyn-Group
19-08-2021 15:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOOFFDDORP - Kässbohrer Nederland heeft wederom zes nieuwe bitumen trailers mogen leveren aan de Verduyn-Group. Deze trailers worden ingezet voor het vervoeren van producten die op hoge temperatuur moeten blijven. Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep.

Artis Verduyn is in 1934 in Hoofddorp gestart met het transporteren van zand. Al snel werd duidelijk dat daar de uitdaging niet lag maar juist in de specialere producten zoals bitumen. Artis heeft zich hier dan ook in gespecialiseerd, het vervoeren van producten met een temperatuur tussen de 170 en 250 graden Celsius. In feite zijn het geïsoleerde koffiekannen op wielen waar enkel bitumen in vervoerd kan worden.

Inmiddels is de derde generatie, Arjo Verduyn, aan her roer. Hij heeft Verduyn verder uitgebreid met transport in brandstof-, broom- en containertransport. Hierdoor kan er sneller geschakeld worden binnen de organisatie en zijn er nieuwe mogelijkheden. Wel blijft bitumentransport de corebusiness van de Verduyn-Group. Momenteel hebben ze circa 100 voertuigen rijden.

Kässbohrer Nederland heeft een goede band met de Verduyn-Group. In 1997 werden de eerste Kässbohrer opleggers aangeschaft en in 2019 zijn er vijf bitumen trailers geleverd. Nu drie jaar later zijn er wederom zes bitumen trailers afgeleverd. Naast de goede kwaliteit zijn de snelle levertijd, het lichte tarra gewicht en de klantgerichte service van Kässbohrer redenen dat Verduyn-Group investeren in deze opleggers. Het vertrouwen werd nogmaals bevestigd door een nieuwe order van zes opleggers.

Kässbohrer is Europa’s snelst groeiende trailer fabrikant en blijft continu innoveren. Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep (TB). TB is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Met merken als Kässbohrer, DAF, Used Trucks en Combi Cargo ontzorgen zij met 11 vestigingen in aanschaf, onderhoud en verhuur.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden