Clicky

 
Transport Online - Zoektocht naar vermiste studente Sumanta Bansi levert niets op

Zoektocht naar vermiste studente Sumanta Bansi levert niets op

Zoektocht naar vermiste studente Sumanta Bansi levert niets op
18-08-2021 13:50 | Binnenland | auteur ANP

SCHARWOUDE - De zoektocht naar de vermiste studente Sumanta Bansi woensdagochtend in een recreatiegebied in Scharwoude is gestaakt en heeft niets opgeleverd, meldt een politiewoordvoerder. Hij bevestigt hiermee berichtgeving van NH Nieuws hierover.

De politie doorzocht recreatiegebied De Hulk al eerder, maar het ging nu om een andere specifieke plek volgens de woordvoerder. Aanleiding voor de zoektocht was een verkenning van speurhonden van Stichting Signi afgelopen weekend, waarbij de speurhonden aansloegen.

Stichting Signi wordt geregeld ingeschakeld bij vermissingen, zegt de stichting, zowel door particulieren als door instanties en overheden. Volgens NH Nieuws was de zoekactie afgelopen weekend op verzoek van meerdere kanten, maar niet van directe familie.

"Het onderzoek loopt nog, dus we sluiten niet uit dat er op enig moment nog gezocht gaat worden", zegt de woordvoerder. "Maar daar zijn nu geen concrete plannen voor." Er is al een aantal keer eerder naar Bansi gezocht, die sinds februari 2018 vermist is.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden