Clicky


Gevonden lichaam Breedenbroek is 62-jarige man uit Turkije

Gevonden lichaam Breedenbroek is 62-jarige man uit Turkije
18-08-2021 10:11 | Binnenland | auteur Redactie

BREEDENBROEK - Het slachtoffer, dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek, blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn. Zijn familie is geïnformeerd en het lichaam van de man is vrijgegeven, meldt de politie.

Het onderzoek loopt nog volop en richt zich erop wat er met het slachtoffer gebeurd is. Daarbij gaat de politie nog steeds uit van een misdrijf. Naar de toedracht van het overlijden wordt onderzoek gedaan, in samenwerking met het NFI. Daarnaast wordt, nu de identiteit van het slachtoffer vaststaat, ook uitgebreid onderzoek gedaan om meer te weten te komen over het slachtoffer.

De politie is op zoek naar informatie over het slachtoffer en vraagt mensen die de man hebben gezien, weten met wie hij omging of weten waar hij verbleef of geweest is in de twee weken voorafgaand aan de vondst van zijn lichaam contact op te nemen met de politie.

Er hebben zich de afgelopen week al veel mensen gemeld bij de politie met informatie of camerabeelden. Mochten er mensen zijn die nog geen contact hebben gehad met de politie, maar toch over informatie beschikken of nieuwe informatie hebben na het bekend maken van de identiteit, dan vragen wij contact op te nemen met de politie.