Clicky

 
Transport Online - Heijmans gaat verkeerssystemen voor Rijkswaterstaat vervangen

Heijmans gaat verkeerssystemen voor Rijkswaterstaat vervangen

Heijmans gaat verkeerssystemen voor Rijkswaterstaat vervangen

ROSMALEN - Heijmans heeft van Rijkswaterstaat de opdracht gegund gekregen voor het vervangen van verkeerssystemen en verlichting voor de RWS-regio's Midden- en Zuid-Nederland.

Deze zogeheten RODS (Raamovereenkomst Openbare Verlichting en Dynamisch verkeersmanagement Systemen) heeft een looptijd van twee jaar, met mogelijke verlenging van tweemaal één jaar. De omzet van deze opdracht bedraagt voor Heijmans circa € 32 miljoen. De overeenkomst is begin deze week ondertekend.

Werkzaamheden

In hoofdzaak gaat het om werkzaamheden zoals verbeteren en vernieuwen (ontwerpen, realiseren en amoveren) van de dynamische verkeersmanagement systemen, openbare verlichting en onderliggende infrastructuur. Binnen deze raamovereenkomst worden nadere opdrachten verleend tot medio juni 2023 of 2024/2025, tenzij de maximum omzet van de raamovereenkomst eerder wordt bereikt (20 miljoen per euro jaar). Heijmans heeft Perceel-C gegund gekregen voor de RWS-regio's Midden- en Zuid-Nederland.

Integrale benadering

Bovenstaande werkzaamheden vragen een beheerst proces en een integrale benadering, waarbij alle aspecten zijn meegenomen om tot een nadere opdracht te komen. Juist in deze integrale benadering ligt de kracht van Heijmans. Alle benodigde disciplines en competenties voor de ontwikkeling en realisatie van ‘lus tot lessenaar’ en van ‘civiel tot technische installaties’ heeft Heijmans zelf in huis. Daarnaast geeft Heijmans invulling met haar aanpak en benadering aan de Rijksbrede overheidsdoelstellingen voor 2030 op het gebied van duurzaamheid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,073
Diesel1,733

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats